Hoe groot of klein je badkamer ook is, je brengt er iedere dag weer flink wat tijd door. Dus is je badkamer één van de meest belangrijke ruimtes in je huis. Je stelt je er, letterlijk, bloot en dan is het wel zo fijn als je je er echt op je gemak voelt. En dat gaat echt niet in een ruimte met een gescheurd douchegordijn, schimmel in de kit rond de badkuip en kapotte tegels. Het is dus de hoogste tijd om van jouw badkamer een classy ruimte te maken.

Neem een kijkje in een showroom

Je kunt natuurlijk altijd de website bekijken van Q1 Sanitair. Daar kun je alvast wat inspiratie opdoen en je stijl bepalen. Maar het haalt het niet bij het écht bekijken van de echte materialen en oplossingen voor de badkamer. Er kan vaak meer dan je denkt én er zijn mogelijkheden waar je niet eerder aan gedacht had. De experts van Q1Sanitair.nl Badkamer en Sanitair kunnen je helpen jouw badkamer zó in te delen dat deze een optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Door eens door één van de maar liefst 17 showrooms te lopen en daar in gesprek te gaan met één van de vakkundige medewerkers ontdek je niet alleen wat er allemaal mogelijk is, je ontdekt ook dat jouw wensen, binnen jouw budget, gerealiseerd kunnen worden.

Wat voor tegels kies je?

Je kunt in een badkamer niet zonder mooie tegels. Je hebt speciale tegels nodig voor de muren en weer andere tegels voor de vloer. De muurtegels zijn dunner dan de vloertegels. Zij hebben minder te verduren dan de vloertegels. De vloertegels zijn dikker en hebben, over het algemeen, een antislip laag. Deze toplaag voorkomt gevaarlijke, gladde vloeren in een natte badkamer. Het kiezen van de perfecte tegels voor jouw badkamer is nog wel even een klusje. Het gaat niet alleen om de kleur van de tegels, wat al een uitdaging is, maar ook over het formaat van de tegels. Die keuze is online bijna niet te maken. Gelukkig vind je in de showrooms van Q1 Sanitair ook tegels en accessoires!

Wat staat er op jouw wensenlijstje?

Op mijn wensenlijstje staat in ieder geval een inloopdouche met meerdere sproeiers en voldoende opbergruimte boven en onder de (dubbele) wasbak. Ook is een grotere badkamerkast een wens. Dat is, natuurlijk, vooral uit praktische overwegingen. Een gezin met kleine kinderen heeft nu eenmaal andere prioriteiten dan een alleenstaande of een stel zonder kinderen. Maar dat ik graag een praktische badkamer wil, wil niet zeggen dat ik dan maar moet gaan voor minder mooi. En dat zie je bij Q1 Sanitair. Ze hebben daar schitterende oplossingen voor alle mogelijke uitdagingen.

Het kan, bijvoorbeeld, zomaar zijn dat een ligbad op jouw wensenlijstje staat, maar dat er eigenlijk geen ruimte voor lijkt. Door te kijken in één van de showrooms van Q1 Sanitair zie je dat er écht meer mogelijk is dan je eerder voor mogelijk had gehouden.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen