Je zult je terrein goed willen beschermen om ongewenste personen de toegang te ontzeggen. Hiervoor heb je hoe dan ook een tuinafscheiding nodig. Je kunt onder meer gebruik maken van een houten schutting voor dit doeleinde, maar ook hekken werken goed op dit gebied. Dit geldt bijvoorbeeld voor een dubbelstaafmat hekwerk. Dit type hekwerk biedt namelijk veel voordelen. In dit artikel vind je hier de drie belangrijkste voorbeelden van. 

Afmetingen

Bij het kopen van een dubbelstaafmat hekwerk kun je zelf bepalen wat de afmetingen zijn van het hek. Zo kun je kiezen uit diverse hoogtes, hierdoor is het hekwerk geschikt voor allerlei toepassingen. Hiermee kun je een goede bescherming bieden aan je tuin of terrein, wat vooral handig is als het echt door niemand anders betreden mag worden. Een dubbelstaafmat hekwerk kan desondanks ook in een lager formaat gekocht worden, wat bijvoorbeeld handig is als je huisdieren niet uit je tuin mogen ontsnappen. Bovendien kun je dit type hek gebruiken om een gedeelte van je terrein af te zetten, bijvoorbeeld om hierin kippen of konijnen te houden. Een dubbelstafmaat hekwerk kan dus voor diverse doeleinden gebruikt worden!

Kleuren

Een dubbelstaafmat hekwerk is gemaakt van metaal en dit zie je dan ook goed. Veel mensen houden hier niet echt van, dus het is maar goed dat dit hek gekocht kan worden in diverse kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hekwerk dat antraciet of zwart is, je zult zo een strakke en moderne look creëren in je terrein. Daarnaast kun je ook kiezen voor een groen hek, wat vooral een goede keuze is als je veel planten en bloemen in je tuin hebt geplaatst. Op deze manier past je dubbelstaafmat hekwerk goed bij de rest van je terrein, terwijl het ook nog eens een optimale bescherming biedt.

Sterk

Dat een dubbelstaafmat hekwerk je terrein goed beschermt, komt met name doordat dit type hek zeer sterk is. Dit is namelijk dé kracht van dubbelstaafmat! De stevige draadstaven waarvan dit hekwerk geproduceerd is, zorgt ervoor dat het tegen een stootje kan. De draden zijn zowel verticaal als horizontaal geplaatst, terwijl de horizontale exemplaren ook nog eens dubbel zijn. Dit maakt het hek extra sterk! Je tuin is hierdoor perfect beschermd met behulp van een dubbelstaafmat hekwerk, wat ook geldt voor je bedrijventerrein als je zo’n hek laat plaatsen. Er zijn trouwens ook dubbelstaafmat poorten, het is zeker een goed idee om dit te combineren met het hekwerk. 

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen