Nu de zomer langzaamaan zijn intrede doet, verplaatst ons leven zich ook weer naar buiten. Terrassen zitten weer overvol, maar ook thuis verandert het een en ander. Tuinstoelen en barbecues worden uit de berging gevist, stoelkussens uitgeklopt, plantjes en bloemen maken het geheel vrolijk en kleurrijk en als het zonnetje dan ook nog schijnt is het zomergevoel compleet. En natuurlijk wil je dan wel dat alles er in de tuin een beetje netjes uitziet. Lees hier hoe je jouw tuin met een paar gadgets helemaal zomerklaar maakt!

Laat onkruid verdwijnen

Veel groen is goed, maar onkruid heb je toch liever niet. De Bionic burner verwijdert onkruid snel en effectief, zonder vervelend gedoe met azijn of andere middeltjes die veel tijd kosten. De Bionic burner werkt op hete lucht van 650 graden Celcius, die met een flinke kracht het onkruid tot in de wortels bereikt. De celstructuur wordt vernietigd waardoor het onkruid permanent verdwijnt. Een effectieve en milieuvriendelijke oplossing dus! Tip: als je dan toch de tuin zomerklaar maakt en daarmee ook het barbecueseizoen weer ingeluid wordt: naast een onkruidvernietiger is de Bionic burner ook heel geschikt om de barbecue aan te steken. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Vakantie in eigen tuin

Lekker weer betekent ook tijd om de meubelen uit hun winterslaap te halen en even op te frissen. Of misschien ben je sowieso wel toe aan een hele nieuwe buitenruimte. Trends zijn veel natuurlijke materialen buiten, zoals hout en bamboe. Moet je nog een vakantie boeken? Met veel groen eromheen waan je je straks helemaal op een tropisch eiland en hoef je helemaal niet zo ver te reizen voor een vakantiegevoel. Extra tip: hang een hangmat op een goede plek en schaf een fijne luchtkoeler, zoals de Livington SmartChill, aan zodat je lekker in de tuin kunt relaxen. 

Vergeet de decoratie niet

Als het goed is laten de nieuwe plantjes en bloemen zichzelf inmiddels wel zien en zijn de grote klussen in de tuin al wel gedaan. Toch kan de tuin misschien wel een finishing touch gebruiken deze zomer waar je eerder nog niet aan gedacht had. Dat schilderijen en kunstwerken binnen de boel wat sfeervoller maken is niets nieuws, maar schilderijen in de tuin kunnen ook van je tuin een knusse plek maken. Er zijn speciale buitenschilderijen of canvassen voor aan de schutting die gelijk veel sfeer in je tuin brengen. Gebruik hiervoor dan wel een tape die geschikt is voor buiten zodat je nieuwe kunst wel blijft hangen. Verder kun je je tuin sfeervoller maken met Led-lampjes of tuinlampen die werken op zonne-energie. Laat die warme zomeravonden maar komen! 

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen